Nyomtatás
2018. szeptember 04. | 08.29

E-learning Központ

A Szent István Egyetem Kaposvári Campus saját elektronikus oktatási rendszere, az E-learning Portál az egyetem hallgatói számára elérhetővé teszi az oktatók által feltöltött tananyagokat, teszteket, vizsgákat és egyéb segédanyagokat. Egyetemünk Moodle rendszere kommunikációs csatornaként is szolgál az oktatók és a hallgatók között. A rendszerrel kapcsolatos támogatói feladatokat a Campus Könyvtár keretein belül az E-learning Központ látja el.
Az E-learning Központ üzemelteti a központi e-learning-rendszert, felügyeli a szervereket és adminisztrátori felügyeletet biztosít. A központnak nem feladata a kurzusok tananyagának tartalmi és módszertani összeállítása, de az elektronikus tananyag szerkesztésére vonatkozó technikai tanácsadással segíti a tananyagszerzők munkáját.

Belépés az E-learning Portálra

A rendszerben megtalálhatók az oktatott tárgyak követelményei és tematikái. A hallgatók a rendszerbe bejelentkezni a NEPTUN-kódjukkal és a hozzá tartozó jelszóval tudnak, az oktatók a saját dolgozói felhasználónevükkel és jelszavukkal.
A bejelentkezés után a hallgatók az Iratkoztasson be gombbal vehetik fel a kívánt kurzust.
Az oktatók az alábbi e-mailcímre írva kérhetnek tanári jogosultságot a kurzusok szerkesztéséhez: elearning [KUKAC] szie [PONT] hu
Abban az esetben, ha még nem találkozott volna a Moodle felületével, a regisztrációt követően a jobb oldali Útmutatók, hírek menüpont alatt további segítséget talál az oldal működését illetően.

Bármilyen probléma vagy kérdés esetén az alábbi elérhetőségeken kérhetnek segítséget:

Kaposvári Campus:

Fónai Nikolett
könyvtáros, e-learning-tanácsadó
fonai [PONT] nikolett [KUKAC] szie [PONT] hu
82/505-800/1306 m.

Gödöllői Campus:

Gyulai Judit 
elearning [KUKAC] szie [PONT] hu
+36-28-522-000/1177

Utoljára frissítve: 2020. szeptember 01. | 08.10

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat