facebook youtube rss
2018. szeptember 04. | 07.42

E-tananyagok

A Campus Könyvtár online elérhető oktatási segédletekkel (tutoriálokkal, e-guide-okkal) igyekszik segíteni a tanulást, az önálló információszerzést.

Tutoriálok, E-guide

Az eGuide és a videotutoriál egy elektronikus idegenvezető, amely új megoldás azon olvasóink részére, akik önállóan szeretnék megismerni a könyvtárunk által biztosított információforrásokat és az eredményes információkereső technikákat. A könyvtári felhasználóképzésben résztvevők számára is fontos lehet ez az animációs gyűjtemény, mint a gyakorlati órákon bemutatott anyag ismétlése és összegzése.
Az egyes kisfilmek olyan témákkal foglalkoznak, mint a Campus Könyvtár katalógusa és annak szolgáltatásai, a böngészés és keresés különböző fajtái, a magyar szakkönyvtári gyűjtemények és adatbázisok, a külföldi szakadatbázisok és használatuk a Szent István Egyetem Kaposvári Campus területén. A filmek megtekinthetők a felkínált sorrendben, de egymástól függetlenül is, mint önálló, teljes értékű, külön témákkal foglalkozó részek. A hangos filmek rövid tartalmukkal és felirataikkal hatékony eszközként használhatók az önálló tanuláshoz és a szakirodalmi források megismeréséhez.

E-learning-anyagok

A Szent István Egyetem Kaposvári Campus saját elektronikus oktatási rendszere, az E-learning Portál az egyetem hallgatói számára elérhetővé teszi az oktatók által feltöltött tananyagokat, teszteket, vizsgákat és egyéb segédanyagokat. Egyetemünk Moodle rendszere kommunikációs csatornaként is szolgál az oktatók és a hallgatók között. A rendszerrel kapcsolatos támogatói feladatokat a Campus Könyvtár keretein belül az E-learning Központ látja el.

Utoljára frissítve: 2020. augusztus 13. | 06.51
0
megosztás

Közérdekű

Kapcsolat

Cím:
Szent István Egyetem Kaposvári Campus Könyvtár
7400 Kaposvár, Guba Sándor u. 40.
Postacím: 7401 Kaposvár Pf.: 16.

Telefon:
82/505-936 – Olvasószolgálat, információ
82/505-934 – Kiss Gábor könyvtárigazgató
82/505-800/1307 m. vagy 1308 m. könyvtárközi kölcsönzés
82/505-935 – Fax

E-mail:
lib [KUKAC] ke [PONT] hu • kvtkozi [KUKAC] ke [PONT] hu (könyvtárközi kölcsönzés)

facebook youtube rss

Megközelíthetőség

Írjon nekünk!

© 2018 Szent István Egyetem, Kaposvári Campus Könyvtár. Minden jog fenntartva!

Please publish modules in offcanvas position.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat

0
megosztás